воскресенье, 19 марта 2017 г.

Особняк на склоне в бухте Clearwater Bay

 Clearwater Bay. House In The Forest
Casa Bosques by Original Vision


Частная резиденция Casa Bosques в на склоне горы в бухте Clearwater Bay, недалеко от Гонконга. Архитекторы максимально эффективно обыграли лесное окружение - деревья и природа склона максимально приближены к четырёхуровневой постройке, а её внутренний объем связан и напрямую взаимодействует с различными наружными элементами дома. Раздвижные стеклянные двери стирают границу между внутренним пространством и садом, бассейном и террасами, частично укрытыми натяжным тентом. Проектирование и реализация Original Vision Limited в 2012 году.


























Original Vision :

Casa Bosques is indeed the ‘house in the forest’. The driveway immediately sets the tone with the forest canopy unfolding as one approaches. These mature trees are the principal feature to which every living space, both indoors and out, refer to. It is the ever-present greenness that makes Casa Bosques special.
The main internal volume relates and interacts directly with the various outdoor elements. Sliding glass doors, retractable awnings, folding fence walls, the swimming pool and an abundance of foliage all work together to create a rich and changeable family of spaces and functions that blur the line between the indoors and the garden and the forest beyond.
Photography courtesy of Original Vision



***

Комментариев нет:

Отправить комментарий