суббота, 23 января 2016 г.

Драматический лофт в Амстердаме

Dramatic Amsterdam Loft by  UXUS


Непревзойденный драматический интерьер лофта в Амстердаме с прекрасным
 панорамным видом на город. В 2008 году лофт Canal House получил премию
 International Design Award, а студия UXUS золотую награду
 за лучший жилой интерьер 2008 года


 This eclectic loft apartment is a 2007 project by UXUS that is located in a converted
warehouse that borders a canal in Amsterdam, The Netherlands. The space is filled with
 unusual accents and is divided by linen curtains that create a soft, romantic glow in the evening light.



Студия UXUS удачно реализовала капитальную реконструкцию сахарного склада 
1763-го года постройки в историческом здании на берегу одного из каналов Амстердама. 
Дизайнеры оставили свободную планировку условно отделив одну комнату от другой драматичными театральными драпировками. Качественные итальянские шторы из льна, где доминируют дизайнерские и антикварные предметы в антураже акцентов из натуральной древесины, а множество таких раритетов как черепа, рога и пр. создают впечатление театральных декораций, имитирующих секретную лабораторию средневекового алхимика.















Amsterdam Loft by UXUS: 

“UXUS designed a private residence located in a historic building on one of Amsterdam’s famous canals. The home is located in a 250m2 18th century warehouse with a panoramic view over the city. 
The interior of the loft, situated in an old sugar warehouse built in 1763, had remained in its original state for almost 250 years and the owners wanted to keep as much intact with as little intervention to the space as possible. 
In keeping the original open-plan layout, UXUS created a series of dramatic curtain walls that could be opened and closed according to the needs of use. Made of luxurious Italian linen, the curtain walls are opaque when lit from the front yet transparent from behind. 
At night, the space becomes a series of glowing tents, creating the effect of a surreal interior landscape.  All of the decorative interior elements were selected to reflect the eclectic tastes of the owners.”

Комментариев нет:

Отправить комментарий