пятница, 27 марта 2015 г.

Трехуровневая квартира в Лондоне. Реконструкция

SHOREDITCH WAREHOUSE CONVERSION BY CHRIS DYSON 


Студия Chris Dyson Architects превратила бывшее складское помещение в трехуровневую квартиру в Лондоне. Терраса над первым уровнем получила второй свет. Большая часть кирпичных стен в интерьере остались неоштукатуренными и органично дополнили меблирование и детали в индастриал-стиле.


SHOREDITCH WAREHOUSE CONVERSION
This project involved the conversion of a Shoreditch Warehouse to create a family home. The proposal included the removal of a modern shed to the rear and a reinstatement of a courtyard at the rear of the property to bring natural light into the bedroom and en-suite.









SHOREDITCH WAREHOUSE CONVERSION

To bring light deeper into the ground floor study space an existing lantern roof-light was replaced, walk on roof-light fitted flush with the adjacent new terrace. Inclined translucent panels installed below a new mesh access stair brings light even deeper into the plan.
A new timber privacy screen was introduced to shield views and noise to neighbouring properties while the enjoyment of the terrace and courtyard is experienced internally with the introduction of double glazed steel framed doors at ground level and double pivot doors to the new terrace.

Комментариев нет:

Отправить комментарий