среда, 11 февраля 2015 г.

Дом на берегу водохранилища

Two Levels by NOTT DESIGN


Дом на берегу водохранилища под Днепропетровском
К старому домику была пристроена новая часть – большего объема, 
со вторым этажом. Площадь 200 м. кв. Проект и реализация NOTT DESIGN



The large modern house on the shore of the storage pond was a small summer cottage where family spent the summer. The customer applied to NOTT Design Studio when the process had been already in the height of transformation – a new much bigger part with the second floor was being added to an old little house. So that architects have introduced adjustments during the process of construction.


Центром дома стал вытянутый холл, с развитием пространства в трех направлениях: налево и вниз – к пристроенной большой гостиной, направо – к кухне-столовой, которая вместе с гостевым санузлом заняла существовавшую ранее постройку, и наверх – на второй этаж, по деревянной лестнице с прозрачными перилами из каленого стекла  в металлической раме.









 Цветовая гамма построена на балансе штукатурки «под бетон» и теплой фактуры американского ореха, плюс ровный белый фон и вкрапления черных деталей.


На втором этаже полностью приватная зона,
 где находятся спальня хозяев с гардеробной и санузлом, детская и гостевая комнаты.








Подбор мебели и предметов интерьера составлен по желанию заказчика иметь качественный made in Ukraine и использоваием  минимального количества фабричных изделий. Вся корпусная мебель, кухня, стол, столики, кровать сделаны по авторским эскизам. 
Комплектация : кресло Magis, подушки Loro Piana, ковер Ivano Redaelli,
 сантехника Villeroy & Boch 




Two Levels by NOTT DESIGN:

According to the new layout a long hall has become the center of the house where space is opened dynamically toward: the left and downstairs – to an attached large living room, the right – to the kitchen-dining room, which together with the guest bathroom took existing structure, and upstairs -to the second floor on a minimalist wooden staircase with transparent tempered glass, encased in a metal frame. The second floor is completely private area where the master bedroom with the dressing room and the bathroom, children’s and guest rooms are located.
The particular emphasis in the interior has been made on the maximum use of natural light.
The color spectrum is based on the balance of rough surfaces of plaster looks like concrete and warm texture of American walnut, plus white background and black embedding details. Selection of pieces of furniture has been made according customer’s desire to have a quality made in Ukraine furniture and use the least possible number of factory stuff, so all board furniture, complete kitchen, the table, the coffee table, beds are made on the authors’ sketches by local craftsmen. 

3 комментария: